Sorteer op

Deco Moda is gek op rotan en andere natuurlijke materialen. Wij zijn voortdurend op zoek naar de mooiste handgemaakte, unieke producten om toe te voegen aan ons assortiment. Rotan is een echte trend op dit moment. Het draagt bij aan een warme, romantische sfeer in de babykamer of kinderkamer. Rotan is 'hot' omdat het met veel verschillende stijlen te combineren is, zoals bijvoorbeeld de scandinavische of boho interieur stijlen.

Rotan is een zeer duurzaam product en daarnaast ontzettend sterk. De prachtige items in ons assortiment worden op een eerlijke manier en met veel aandacht voor mens en milieu gemaakt. Alle producten zijn afkomstig uit Vietnam en Indonesië. Rechtstreeks gekocht bij onze leveranciers die wij zorgvuldig hebben uitgekozen. Wij streven ernaar om rotan betaalbaar te houden voor iedereen, omdat we rechtstreeks bij de bron inkopen is dit ook mogelijk. 

Bekijk snel het ruime, steeds veranderende aanbod, waaronder de prachtige rotan wiegjes 'Sun' en 'Twist'. Deze wiegjes worden geleverd met bijpassende matrasjes. Combineer met de fijne hoesjes en dekentjes in boho stijl, verkrijgbaar in diverse printjes en kleuren. Behalve de wiegjes en rotan stoeltjes voor kids, verkopen wij ook kleinere rotan accessoires zoals spiegels, wandrekjes en rotan kapstokjes. Al met 1 mooie handgemaakte eyecatcher, zoals bijvoorbeeld een rotan spiegel of wandplankje krijgt een babykamertje al een veel warmere uitstraling.

Af en toe werken wij op basis van pre-order. Het verwachte weeknummer van uitlevering staat vermeld bij de productinformatie. Wij openen de pre-order nooit langer dan 6 weken van te voren. 

Wat vind jij van Deco Moda?

 [WEBWINKELKEURWIDGET] 

© 2020 - 2024 Deco Moda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel