Wat leuk dat je even in deze shop komt kijken! Mijn naam is Moniek Braal, ik ben 28 jaar oud, getrouwd en mama van 2 kindjes: Scott (4)  en Kate (2). Daarnaast ben ik trotse bonusmama van 3. Wij wonen in Sommelsdijk, op het mooie eiland Goeree-Overflakkee.

In het dagelijks leven werk ik op de marketingafdeling in het bedrijf van mijn man. In mijn vrije tijd ga ik  het liefst iets leuks doen met mijn gezinnetje of lekker borrelen en eten met vrienden. Ook zijn we gek op reizen en vakanties en hopen we onze kinderen nog heel veel van de wereld te kunnen laten zien. 

In de zomer van 2020 ontstond het idee om een eigen webshop te starten, met trendy items op het gebied van babydecoratie en -mode. Door ons drukke gezin en mijn baan durfde ik eerder nooit de stap te zetten. Stiekem ben ik daarom extra trots dat de webshop nu echt staat en draait! Nog lang niet naar mijn zin, nog lang niet compleet, momenteel vooral als hobby, maar zeker met het doel en de ambitie om een heel leuk assortiment neer te gaan zetten. De stijl die we proberen neer te zetten kun je het beste omschrijven als Boho: warm, sfeervol en eigenzinnig met heel veel liefde voor persoonlijke en handgemaakte items. 

Wil je nóg meer over mij of de producten van Deco Moda weten of wil je samenwerken, stuur dan gerust een berichtje. 

Veel shopplezier!

Liefs,
Moniek

Vernieuwen

Wat vind jij van Deco Moda?

 [WEBWINKELKEURWIDGET] 

© 2020 - 2022 Deco Moda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel