Retourneren
Het is natuurlijk mogelijk dat je ontevreden bent over het ontvangen product. Daarom mag je binnen 14 dagen na ontvangst het product aan ons retour sturen. Stuur een e-mail naar info@decomoda.nl waarin je aangeeft het product te willen retourneren. Je ontvangt dan van ons de retourlink met verdere instructies. Je hebt vervolgens 14 dagen de tijd om het product aan ons retour te sturen. De verzendkosten zijn voor je eigen rekening.

Na ontvangst van de retourzending zal beoordeeld worden of de producten in ongebruikte en originele staat zijn. Het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) zal vervolgens binnen 14 dagen teruggestort worden op je rekening.

Je zending kan ook retour gebracht worden op onderstaand adres: 

Joost van den Vondellaan 40
3245 RA Sommelsdijk

Let op, dit adres is geen bezoekadres of magazijn. Je pakketje retour brengen gebeurd altijd in overleg. Stuur ons daarom altijd eerst een berichtje via whatsapp of e-mail.

Ruilen
Wanneer je het bestelde item wilt ruilen, graag bij het bestellen van het nieuwe product bij 'opmerkingen' aangeven dat er een ander item retour komt. Wij zullen vervolgens voor de nieuwe zending niet opnieuw verzendkosten in rekening brengen. 

Let op, gepersonaliseerde items kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Wat vind jij van Deco Moda?

 [WEBWINKELKEURWIDGET] 

© 2020 - 2024 Deco Moda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel